Diensten

Autorijschool Knetemann is een familiebedrijf met een groot klantenbestand waarbij persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. We hebben een compact team dat gezamenlijk veel ervaring heeft en breed gecertificeerd is. Geen vraag is te gek bij ons! Daarnaast staat de klant bij ons centraal en heb je altijd 1 op 1 les, kwaliteitstijd voor iedere leerling.

B – auto

Ben jij 16,5 of ouder en klaar om je autorijbewijs te halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen werken we aan één doel; je rijbewijs en veilig op pad. Hoeveel tijd jij ervoor over hebt mag je zelf aangeven. Wil je een snelcursus? Dat is mogelijk! Wil je op een rustiger tempo je rijbewijs halen. Ook dat kan. Beide tempo’s zijn mogelijk bij AutorijschoolKnetemann, wij zullen jou altijd voorzien van een passend advies. Bij Autorijschool Knetemann is de rijles altijd één op één, de tijd die je betaald besteden we dus volledig aan jou. Daarnaast rijd je altijd in één van onze stoere en veilige Mercedessen.

Onze ervaring leert dat de Mercedes A-klasse een fijne, overzichtelijke auto is die prettig werkt om het autorijden onder de knie te krijgen als beginnend bestuurder. Met Roosendaal als examengebied zullen we veel lestijd doorbrengen in de stad waardoor jij een veelzijdige bestuurder zult worden. We halen je thuis, of op een afgesproken locatie op voor de rijles.

Door tijdens de lessen veel tijd te besteden aan het rijden in de stad, op de snelweg en aan het uitvoeren van bijzondere verrichtingen streven wij er naar jou na het behalen van je examen op pad te sturen als zelfstandige, verantwoordelijke en volwassen autobestuurder.

Ben je 16 jaar of ouder, val je binnen het spectrum autisme of AD(H)D en wil je je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze instructeurs zijn opgeleid met de WRM-applicatie cursus Autisme/ AD(H)D. Stap voor stap, duidelijk en concreet. Ook zijn wij in het bezit van een faalangst certificaat.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

AM –bromfiets

Ben jij 16 jaar of ouder en klaar om rond te rijden op een brommer of scooter?

Dan kunnen wij jou zeker verder helpen. Haal vanaf 15.5 jaar je theoriebewijs, daarna kan je verder voor de praktijk. In de stad Roosendaal krijg je les van een ervaren bromfietsinstructeur. Ook hier zal jij je bromfiets examen doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Theoriecurcus of privéles

Met enige regelmaat plannen wij een all-in theoriecursus. De theoriecursus bestaat uit 5 avonden van 1,5 uur vol met informatie en de mogelijkheid om vragen te stellen. We werken tijdens deze avonden met het unieke Master Drive Theorie systeem waarbij je met smartphone je eigen proefexamens kunt maken en samen met ons kan nakijken. We eindigen de theoriecursus altijd met een toets om een inschatting te maken van jouw voortgang en te kijken waar je nog aandacht aan kunt besteden. Voor meer informatie over de nieuwe startdatum neem contact met ons op of houdt onze social media kanalen in de gaten. Heb je geen tijd of vind je grote groepen niet prettig? Neem dan contact met ons voor privélessen.

BE – auto met aanhangwagen

Altijd al met een aanhangwagen willen rijden op het werk? Of komende zomer met de eigen caravan op pad? Neem contact met ons op, wij leiden je op tot een ervaren bestuurder met een aanhangwagen. Uiteraard zullen we je voorzien van de nieuwste verkeersregels en wetten op dit gebied en leren we je handigheidjes om met de aanhangwagen in verschillende situaties te kunnen manoeuvreren. Dit traject kan in verschillende termijnen, van een dag tot een aantal weken. Natuurlijk zullen we jou van een voor jou passend advies voorzien. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Caravantraining

Gaan jullie komende zomer weer met de caravan op stap naar Drenthe, of misschien wel Frankrijk? Wij kunnen ons voorstellen dat het prettig kan zijn om een opfrisser te krijgen wanneer je maar één keer per jaar of twee jaar met de caravan achter de auto rijdt. Wij zullen je in een aantal uurtjes (door jezelf te beslissen) weer klaarstomen om de caravan aan te koppelen, veilig deel te nemen aan het verkeer en de caravan stressvrij op de camping te parkeren, klaar voor een heerlijke vakantie zonder caravanstress. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Rijles voor medische keuring en rijtest

Een arts van het CBR bekijkt op basis van uw Gezondheidsverklaring en het rapport van de medisch specialist of een rijtest nodig is. Met een rijtest beoordeelt het CBR of je op een veilige en verantwoorde manier aan het verkeer kunt deelnemen. En of je een auto goed kunt bedienen en besturen. Een rijtest is niet hetzelfde als een praktijkexamen. Autorijschool Knetemann heeft ervaring met rijtesten en helpt jou graag op weg om jou zo veilig en zelfstandig mogelijk de rijtest te laten doen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Opfris cursus

Een tijd geleden je rijbewijs gehaald en daarna toch niet meer in de auto gestapt? Dat kan natuurlijk gebeuren. Het team van Autorijschool Knetemann helpt jou graag met het begeleiden naar een zelfverzekerde bestuurder op de weg. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Begin vandaag nog!

We starten een nieuwe Theoriecursus met streefdatum 29/01/2024. (Bij voldoende deelname).
This is default text for notification bar