Jantine

Ik ben Jantine, 32 jaar oud en woon in de Hoeksche Waard. Het is alweer een tijdje geleden dat ik besloot om de opleiding tot rijinstructrice te gaan volgen.

Deze opleiding heb ik gevolgd bij Knetemann opleidingen in Rotterdam. Eerst werkte ik met bloemen en reed ik op de vrachtwagen of ging ik een stukje toeren op de motor. Ik wilde graag een beroep uitvoeren waarbij ik mijn interesse kon overdragen om iemand iets te leren waar ik zelf goed in ben.

Iedere week nieuwe uitdagingen, verschillende niveaus, verschillende omgevingen en uiteraard complexe verkeerssituaties. Maar het belangrijkste is toch wel; de leerlingen. Het sociale contact en het bijdragen aan iets belangrijks in hun leven staat op 1.

We zijn een compacte rijschool waarbij persoonlijk contact en kwaliteit voorop staat. Ook ik ben mij verder aan het ontwikkelen en tegenwoordig kan ik ook BE lessen verzorgen. Weer een nieuwe uitdaging.

Hopelijk zie ik je snel terug in de auto en ervaar je zelf hoe leuk het is om je rijbewijs bij Autorijschool Knetemann te behalen!

Begin vandaag nog!

We starten een nieuwe Theoriecursus met streefdatum 17/01/2022. (Bij voldoende deelname).
This is default text for notification bar