Over ons

Snel, veilig en kundig de weg op. Met Autorijschool Knetemann. Al meer dan 60 jaar een begrip binnen Goeree Overflakkee en omstreken. Autorijschool Knetemann staat voor kennis en kwaliteit, de instructeurs geven met veel plezier les. De lessen zijn gericht op het belangrijkste resultaat: gegarandeerd werken aan het behalen van je examen en veilig aan het verkeer deelnemen de rest van je rijdende leven.

Het begon allemaal in Delft waar Jan Knetemann in 1960 startte met één lesauto. De onderneming groeide al snel uit tot een druk en goed draaiende autorijschool met wel 20 auto’s dagelijks aan het werk. In 1975 verhuisde hij met zijn gezin naar Goeree-Overflakkee en werd het instructeurs diploma verplicht gesteld. Naast de autorijschool is toen het opleidingsinstituut opgericht om zijn personeel van een opleiding te voorzien. Toen Jan Knetemann met pensioen ging namen zijn dochter Sonja Koole- Knetemann en schoonzoon Sjaak Koole de autorijschool over. Sjaak en Sonja Koole-Knetemann hebben ruim 30 jaar ervaring met het runnen van een Autorijschool en belangrijker nog; met het opleiden van jonge onervaren bestuurders zoals misschien wel jij!

In de tussentijd is het team en aanbod uitgebreid. Zo zijn we van examengebied veranderd van Goeree-Overflakkee naar Roosendaal. Hebben we nieuwe auto’s en meer en meer kennis en ervaring opgedaan. En kun je ook bij ons terecht voor aanhangwagen rijles, bromfietsles en theorieles.

Tijdens de lessen werken we aan het eindresultaat. Onze klanten zo kundig en veilig mogelijk de weg op sturen. Dit doen we door de tijd voor jou te nemen en de opleiding in te richten op jouw wensen en behoefte. Tijdens de lessen brengen we onze kennis en ervaring over en brengen we de geleerde theorie samen met jou in praktijk. Tijdens het leren geven we tips en tricks over het zo soepel mogelijk overweg leren gaan met het voertuig. Leren we jou omgaan met gevaarlijke verkeerssituaties. En natuurlijk de omgang met andere weggebruikers in het verkeer. We begeleiden jou tot het gevraagde eindresultaat en bereiden je voor op jouw toekomst op de weg!Ben jij klaar voor je auto, bromfiets of aanhangwagen rijbewijs? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Autorijschool Knetemann, waarom niet? Snel, kundig en veilig de weg op.

Begin vandaag nog!

We starten een nieuwe Theoriecursus met streefdatum 29/01/2024. (Bij voldoende deelname).
This is default text for notification bar