Reviews

 • Vandaag in 1x geslaagd! Super bedankt voor de fijne en leerzame lessen😁.

  Isabella

 • Super leuke en leerzame lessen gehad. Ze nemen rustig de tijd voor je en helpen extra goed bij dingen die je moeilijk vind. Daardoor ben ik in één keer geslaagd. Super bedankt voor alles!

  Zoë 't Hart

 • Vanaf het eerste moment ben ik hier goed terecht gekomen en heb ik leerzame maar ook gezellige rijlessen gehad. Dankzij jullie ben ik in 1x geslaagd voor het examen. Sjaak, Sonja en Jantine onwijs bedankt voor de hulp en gezelligheid tijdens de lessen. Ik zou deze rijschool aanbevelen, omdat zij de leerlingen op de eerste plaats zetten.

  Myrthe

 • Superfijne lessen gehad en in 2 keer geslaagd, zeker een aanrader, nemen persoonlijk de tijd voor je en willen dat je slaagt

  Emilio kreeft

 • Gezellige maar vooral leerzame lessen gehad, alles altijd goed geregeld en er wordt echt naar je omgekeken. Bedankt voor alles!

  Nick Dekker

 • Gezellige maar vooral leerzame lessen gehad, alles altijd goed geregeld en er wordt echt naar je omgekeken. Bedankt voor alles.

  Nick Dekker

 • Super leuke en leerzame lessen gehad. En daarom ook zeker dankzij hun in 1 x geslaagd. Daarom zou ik het ook heel erg aanbevelen. heel erg bedankt Sjaak jantien en Sonja

  Wilco braber

 • Dankzij de leerzame, maar ook leuke en gezellige lessen ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Er wordt goed gekeken naar waar je nog wat kan leren en geven daarbij goede tips. Ik kan niet anders zeggen dat het een top rijschool is! :)

  Roosmarijn Gebuijs

 • Een hele goede rijschool met leuke een leerzame lessen. Genoeg gelachen maar vooral geleerd. Ze nemen goed de tijd voor alles voor een hogere slagingskans. Zeker een aanrader! Bedankt voor de lessen!

  Kees Jan Coppoolse

 • Een (door corona) relatief lange tijd doorgebracht met de instructeurs van Knetemann, maar ik had het niet beter kunnen treffen! Zowel de theorie- als de rijlessen waren super leerzaam, maar ik heb ook genoeg gelachen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een rijschool met goede instructeurs, fijn contact en veel gezelligheid!

  Femke Mooijaart

 • Hele fijne en leerzame lessen gehad. Deze rijschool is zeker een aanrader voor mensen die hun rijbewijs willen halen. Het was hartstikke gezellig tijdens de lessen en heel erg veel geleerd, hierdoor ook in 1x geslaagd. Bedankt voor alle fijne lessen Sonja, Sjaak en Jantine.

  Wilmar Maliepaard

 • Humor, goede gesprekken en ijzersterk rijonderwijs: autorijschool Knetemann heeft het allemaal! Als je een goede rijschool zoekt, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik heb altijd genoten van de lessen van Jantine, Sjaak en Sonja. De uren vlogen voorbij! Ook nog eens in één keer mijn rijbewijs kunnen halen, wat wil je nog meer! Jantine, Sjaak en Sonja: heel veel dank!

  Martijn Lambert

 • Dankzij Sonja, Sjaak en Jantine heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Wat heb ik toch een goeie service en rijlessen van hun gehad. Als iemand aan mij zou vragen zal je rijschool Knetemann adviseren dan is mijn antwoord zeer zeker JA! Sonja, Sjaak en Jantine heel erg bedankt!

  Kim Verkerk

 • Ik heb altijd al mijn rijbewijs willen halen en dankzij rijschool Knetteman is dat gelukt. Ze hebben mij uitstekend met alles geholpen als er iets met het rijden mis ging. Ze nemen echt de tijd voor je om alles op een goede maar ook rustige manier uit te leggen op een manier waarop je het vaak al na 1x onthoud als je een fout had gemaakt wat er dan fout ging. Ondanks de Corona situatie hebben ze altijd goed gecommuniceerd naar mij wat er veranderde en wanneer ik weer kon rijden toen het weer mocht. Sonja, Sjaak en Jantine wil ik allemaal bedanken voor de goede adviezen en de leuke lessen maar vooral ook voor het begrip dat ze hadden als er iets niet goed ging. Dankzij jullie heb ik mijn rijbewijs gehaald en daarvoor alsnog bedankt :)

  Jeroen Both

 • Afgelopen week mijn rijbewijs gehaald in 1x dankzij de goede lessen en tips van Sonja, Sjaak en Jantine! Ze zorgden ervoor dat ik goed voorbereid was op mijn examen. Was ook erg gezellig, de 2 uren vlogen zo om! 08-10-2021

  Nienke Dullemond

 • Een hele goeie en ook gezellige rijschool. Veel gezellige en vooral leerzame lessen gehad waarin de 2 uurtjes voorbij vliegen!! Zowel m’n scooter als autorijbewijs hier bij Kneteman gehaald! Dus dankjewel voor alle lessen Sonja, Sjaak en Jantine!!

  Max van Gils

 • Voor alle enthousiaste mensen die zoeken naar een geschikte rijschool om bij te lessen zou ik autorijschool Knetemann zeer aanraden! Ze stellen je erg op je gemak in de auto en nemen de tijd voor onderdelen waar je moeite mee hebt. Ze zien je zwakke punten in en zullen deze punten proberen zo goed mogelijk te verbeteren. Daarnaast is er ook tijd voor gezelligheid tijdens de lessen :). Ze zorgen ervoor dat je goed voorbereid naar je rijexamen gaat! Mede daardoor ben ik in 1x geslaagd bij hun! Kortom; Ga bij Autorijschool Knetemann je rijbewijs halen!

  Renate Khirandish

 • Echt een toprijschool. Ga het soms gewoon missen de gezellige auto ritjes naar Roosendaal. Bromfiets en Auto rijbewijs gehaald via Knetemann. Enorm naar mijn zin gehad en hele mooie moderne auto’s waarin je kunt lessen!

  Jop van Gils

 • Hele fijne rijschool. Je hoeft nooit met tegenzin naar de rijles te gaan, want de instructeurs doen er alles aan om het gezellig te maken (natuurlijk wel op momenten dat het kan & veilig is. 😉) Ze zullen er alles aan doen om je te laten slagen!

  Emma van der Pijl

 • De rijlessen waren leerzaam maar ook gezellig, in 1x geslaagd! Bedankt voor alle hulp.

  Ryan

 • Ik heb mijn scooter en auto rijbewijs in 1 keer gehaald bij rijschool Knetenman. Mijn ervaring is goed ze helpen je bij alles. Super bedankt rijschool Knetenman voor de gezelligheid en de leerzame lessen 😊

  Larissa

 • De rijlessen waren altijd gezellig maar vooral heel leerzaam, hierdoor ben ik in 1x geslaagd voor mijn scooter en auto rijbewijs. Ik ga de gezellige rijlessen missen!

  Lois

 • Theorie en praktijkexamen in 1 keer gehaald door supergoede rij-instructeurs die echt kwaliteit bieden! Een echte aanrader!

  Justin Lagerwerf

 • Ik heb na de leerzame en zeker ook gezellige lessen in 1x mijn BE rijbewijs gehaald! Sjaak was geduldig, duidelijk, gezellig en ervaren dus in alle opzichten een top intructeur. We hebben veel gelachen en over paarden gekletst. Al met al, super leuk gehad !!! Bedankt voor alles.

  Chenna van Driel

 • Na een aantal mislukte theorie-examens via school ben ik bij Sjaak terecht gekomen voor theorie-hulp. Binnen no-time had Sjaak me de stof uitgelegd en ben ik geslaagd!!! Daarna ben ik gelijk begonnen met de rijlessen. Door de corona was het allemaal wat anders dan anders, maar Sonja hield me goed op de hoogte. In juni mocht ik voor de eerste keer op. En jawel in 1x geslaagd!! Allemaal super bedankt voor alles en ik kom zeker snel terug voor BE!!!

  Max Lugtenburg

 • De rijlessen bij Knetemann waren altijd erg gezellig en leerzaam. Heb er een top tijd gehad en ik ben uiteindelijk ook in 1x geslaagd. Super bedankt voor de goede hulp!

  Bo

 • Nadat mijn dochter en zoon al met succes hun autorijbewijs hadden behaald bij autorijschool Knetemann toch maar een keer besloten om mijn BE rijbewijs te halen. Na een aanvraag bij Sonja (enorm goed geholpen) en een proefles bij Sjaak besloten om het rijbewijs in een dag te halen. Na 4 uur vakkundig les te hebben gehad op de CBR locatie in Roosendaal in een keer geslaagd. Had ik jaren eerder moeten doen.

  Arjo

 • Top rijschool! In één keer m’n rijbewijs kunnen halen door de ontzettend goede hulp. Eventueel kun je extra theorie lessen volgen & daar leer je zo veel van. Heb met veel plezier hier mogen leren rijden, bedankt!

  Jochem Vroeg in de wei

Begin vandaag nog!

We starten een nieuwe Theoriecursus met streefdatum 17/01/2022. (Bij voldoende deelname).
This is default text for notification bar