Reviews

 • Een hele goeie en ook gezellige rijschool. Veel gezellige en vooral leerzame lessen gehad waarin de 2 uurtjes voorbij vliegen!! Zowel m’n scooter als autorijbewijs hier bij Kneteman gehaald! Dus dankjewel voor alle lessen Sonja, Sjaak en Jantine!!

  Max van Gils

 • Voor alle enthousiaste mensen die zoeken naar een geschikte rijschool om bij te lessen zou ik autorijschool Knetemann zeer aanraden! Ze stellen je erg op je gemak in de auto en nemen de tijd voor onderdelen waar je moeite mee hebt. Ze zien je zwakke punten in en zullen deze punten proberen zo goed mogelijk te verbeteren. Daarnaast is er ook tijd voor gezelligheid tijdens de lessen :). Ze zorgen ervoor dat je goed voorbereid naar je rijexamen gaat! Mede daardoor ben ik in 1x geslaagd bij hun! Kortom; Ga bij Autorijschool Knetemann je rijbewijs halen!

  Renate Khirandish

 • Echt een toprijschool. Ga het soms gewoon missen de gezellige auto ritjes naar Roosendaal. Bromfiets en Auto rijbewijs gehaald via Knetemann. Enorm naar mijn zin gehad en hele mooie moderne auto’s waarin je kunt lessen!

  Jop van Gils

 • Hele fijne rijschool. Je hoeft nooit met tegenzin naar de rijles te gaan, want de instructeurs doen er alles aan om het gezellig te maken (natuurlijk wel op momenten dat het kan & veilig is. 😉) Ze zullen er alles aan doen om je te laten slagen!

  Emma van der Pijl

 • De rijlessen waren leerzaam maar ook gezellig, in 1x geslaagd! Bedankt voor alle hulp.

  Ryan

 • Ik heb mijn scooter en auto rijbewijs in 1 keer gehaald bij rijschool Knetenman. Mijn ervaring is goed ze helpen je bij alles. Super bedankt rijschool Knetenman voor de gezelligheid en de leerzame lessen 😊

  Larissa

 • De rijlessen waren altijd gezellig maar vooral heel leerzaam, hierdoor ben ik in 1x geslaagd voor mijn scooter en auto rijbewijs. Ik ga de gezellige rijlessen missen!

  Lois

 • Theorie en praktijkexamen in 1 keer gehaald door supergoede rij-instructeurs die echt kwaliteit bieden! Een echte aanrader!

  Justin Lagerwerf

 • Ik heb na de leerzame en zeker ook gezellige lessen in 1x mijn BE rijbewijs gehaald! Sjaak was geduldig, duidelijk, gezellig en ervaren dus in alle opzichten een top intructeur. We hebben veel gelachen en over paarden gekletst. Al met al, super leuk gehad !!! Bedankt voor alles.

  Chenna van Driel

 • Na een aantal mislukte theorie-examens via school ben ik bij Sjaak terecht gekomen voor theorie-hulp. Binnen no-time had Sjaak me de stof uitgelegd en ben ik geslaagd!!! Daarna ben ik gelijk begonnen met de rijlessen. Door de corona was het allemaal wat anders dan anders, maar Sonja hield me goed op de hoogte. In juni mocht ik voor de eerste keer op. En jawel in 1x geslaagd!! Allemaal super bedankt voor alles en ik kom zeker snel terug voor BE!!!

  Max Lugtenburg

 • De rijlessen bij Knetemann waren altijd erg gezellig en leerzaam. Heb er een top tijd gehad en ik ben uiteindelijk ook in 1x geslaagd. Super bedankt voor de goede hulp!

  Bo

 • Nadat mijn dochter en zoon al met succes hun autorijbewijs hadden behaald bij autorijschool Knetemann toch maar een keer besloten om mijn BE rijbewijs te halen. Na een aanvraag bij Sonja (enorm goed geholpen) en een proefles bij Sjaak besloten om het rijbewijs in een dag te halen. Na 4 uur vakkundig les te hebben gehad op de CBR locatie in Roosendaal in een keer geslaagd. Had ik jaren eerder moeten doen.

  Arjo

 • Top rijschool! In één keer m’n rijbewijs kunnen halen door de ontzettend goede hulp. Eventueel kun je extra theorie lessen volgen & daar leer je zo veel van. Heb met veel plezier hier mogen leren rijden, bedankt!

  Jochem Vroeg in de wei

Begin vandaag nog!

We starten een nieuwe Theoriecursus met streefdatum 13/09/2021. (Bij voldoende deelname).
This is default text for notification bar